søndag 30. mai 2021

Middagsplanlegging

Søndag er en typisk dag for å planlegge ukens middager. Jeg kjøper gjerne inn i løpet av uken noen fiskemiddager, kanskje litt kjøtt, grønnsaker, sørger for ar vi har pålegg, brød, frukt og grønnsaker. Dette gjør jeg gjerne på onsdag eller torsdager. 

Søndagene ser jeg i frys og kjøleskap. Hva må spises først? Hva kan ligge litt? 

Overgangen fra et frittstående kjøleskap til et integrert synes jeg er litt utfordrende. Det rommer MYE mindre! Nå ligger det fire brød i frysa og det tar nesten all plassen.

Uansett, her er ukens middagsplan:

  • Mandag: Fiskeboller i hvit saus med gulrøtter og poteter
  • Tirsdag: Rester (en pakke fiskeboller holder alltid til to middager så lenge jeg koker litt ekstra poteter og gulrøtter) Mindre tid på kjøkkenet, mer tid til lek og kos! Perfekt!
  • Onsdag: Samvær med sin far-ingen middag (jeg gidder ikke lage middag til kun meg).
  • Torsdag: Kjøttkaker, ertestuing og poteter
  • Fredag: Pannekaker med syltetøy
  • Lørdag: Vi skal på tur i parken og tar med oss horn med ost og skinke (som vi baker før formiddagsluren) og oppskåren frukt.
  • Søndag: Pølser i brød
Vi har alt vi trenger til kommende uke, men jeg må handle litt på onsdag til uken etter av typisk fiske- og kjøttprodukter og påfyll av frukt og grønnsaker.
Med det strålende været som er meldt til fremover håper jeg vi kan spise middag på balkongen. Sønnen min elsker å «spise ute» og jeg synes det er skikkelig deilig!   

Nå er det natta!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Strand, sand og sparing

I dag har vi vært en tur på stranden. Været er helt fantastisk om dagen, så vi startet dagen med å  bake horn med ost og skinke som vi tok m...